Achizitii SICAP

Toate gama de produse din magazinul online OfficeMax este disponibila oricand pentru listare imediata si achizitie publica directa de catre institutiile publice si prin Sistemul Electronic de  Achizitii Publice SICAP la adresa: SEAP (e-licitatie.ro).

Ce inseamna SICAP?

SICAP inseamna: Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice.

Ce inseamna SEAP?

SEAP inseamna: "Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.) este sistemul informatic de utilitate publica, accesibil prin internet la adresa www. e-licitatie. ro, utilizat in scopul efectuarii de achizitii publice prin mijloace electronice. Este site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.) operat de catre Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (A.D.R.)" - conform Termeni si Conditii SEAP.

Cum se pot face achizitiile de la OfficeMax prin SEAP?

  • Selectezi produsul dorit de pe site si ne contactezi la adresa de e-mail: sales@officemax.ro
  • Vei fi contactat telefonic rapid pentru a verifica si confirma comanda;
  • Dupa confirmarea comenzii, produsele vor fi puse la dispozitie si pe SICAP;
  • Te vom anunta imediat dupa ce produsele vor fi postate pe SICAP astfel incat sa poti incepe achizitia publica electronica;
  • Dupa initierea achizitiei iti vom expedia produsele si trimite factura fiscala alaturi de garantie, prin email.
  • Platile se efectueaza in contul de Trezorerie stipulat in SICAP in termenele de plata stabilite.

Ai nevoie de orice informatie sau suport in alegerea celor mai bune solutii audio-video pentru institutii, ai nevoie de elaborarea documentatiei pentru licitatiile publice? Atunci un consultant OfficeMax iti sta la dispozitie cu toata expertiza pentru a lua cele mai bune decizii.