Sari la conținut

Date live, active, magazin in dezvoltare

Cum comand

Produsele disponibile pe OfficeMax se pot comanda atat online cat si la adresa de e-mail: sales@omax.ro

1. Online

Pentru a plasa o comanda online trebuie sa va creati un cont pe site-ul https://omax.ro/, daca nu aveti deja unul.

Pasul 1: Dupa ce ati ales produsul pe care il doriti, apasati pe butonul "Adauga in cos". Se va deschide fereastra de mai jos unde se va selecta cantitatea si unde este vizibil pretul cu TVA al produsului:

Pasul 2: Pentru a vedea produsele selectate, apasati butonul "Vizualizeaza cosul".

Pasul 3: Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele pe care doriti sa le cumparati, apasati butonul "Vizualizeaza cosul", iar apoi daca vreti sa finalizati comanda apasati butonul "Finalizeaza comanda".

Pasul 4: In noua pagina care se va incarca va trebui sa introduceti datele exacte de livrare, apoi sa apasati butonul “Continua catre sectiunea livrare”.

 

 

Pasul 5: Se va deschide o pagina in care puteti reverifica sau modifica datele introduse, apoi va trebui sa apasati butonul “Continua catre sectiunea Plata”.

Pasul 6: In noua pagina deschisa, veti avea posibilitatea de a alege modul cum doriti sa platiti: prin card de credit sau ordin de plata.

In cazul in care ati selectat ca metoda de plata cardul bancar, vei introduce datele cardului in sectiunea de mai jos:

 

 

Dupa completarea datelor cardului bancar, apasati butonul “Plateste acum”.

Daca nu doriti sa realizati plata cu cardul, puteti selecta optiunea "Ordin de plata". In acest caz, veti primi pe e-mail factura proforma aferenta comenzii dumneavoastra si va rugam sa reveniti cu reply la mail care sa contina copia dupa ordinul de plata care dovedeste efectuarea acesteia.

2. Prin e-mail

Puteti trimite solicitarea dumneavoastra pentru produsele preferate si la adresa de e-mail: sales@omax.ro.

Veti fi contactat de un reprezentant al departamentului vanzari cu ajutorul caruia veti stabili detaliile de comanda/livrare.