Termeni & conditii

Termeni & conditii

Termenii si conditiile noastre - actualizare la data de 11.07.2024.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza platforma online OfficeMax.

Platforma online www.omax.ro aparține societății OFFICE MAX SRL, persoana juridică română, cu sediul sediul fiscal, birouri si adresa de facturare în Str. Siret nr. 95, Sector 1, București, 012152, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J40/7425/1998, cod de înregistrare fiscală RO10839469, TVA OSS RO10839469

 

Definitii

“Omax” = OFFICE MAX SRL, RO10839469, proprietarul magazinului si site-ului www.omax.ro

“Client” = persoana juridica sau fizica care a plasat si achitat cel putin o comanda pe www.omax.ro

“Consumator” = persoana fizica, care consuma in nume propriu.

“platforma”, “OfficeMax”, « “magazine online”, “webshop” = www.omax.ro si pagini conexe.

 

Preambul

Aceștia sunt Termenii și Condițiile care guvernează utilizarea platformei online OfficeMax și acordul care operează între Dumneavoastră și Companie. Acești Termeni și Condiții stabilesc drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor în ceea ce privește utilizarea platformei online OfficeMax.

Accesul și utilizarea platformei online OfficeMax sunt condiționate de acceptarea și respectarea de către Dumneavoastră a acestor Termeni și Condiții. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează platforma online OfficeMax.

Prin accesarea sau utilizarea platformei online OfficeMax, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a acestor Termeni și Condiții, va rugam sa nu accesati platforma online OfficeMax.

Prin accesare declarați că ați împlinit vârsta de 18 ani.
Omax nu permite persoanelor sub 18 ani să achiziționeze produse de pe platforma online OfficeMax.

Accesul dumneavoastră și utilizarea platformei online OfficeMax este, de asemenea, condiționat de acceptarea și respectarea de către dumneavoastră a Politicii de confidențialitate a Companiei si a termenilor si conditiilor de utilizare.

Politica noastră de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor Dumneavoastră personale atunci când utilizați platforma online OfficeMax sau Site-ul web și vă informează cu privire la drepturile Dumneavoastră de confidențialitate și la modul în care legea vă protejează.

Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza platforma online OfficeMax.

Conturi de utilizator

Atunci când creați un cont pe platforma online OfficeMax, trebuie să ne furnizați informații corecte, complete și actuale în orice moment. Nerespectarea acestui lucru constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la închiderea imediată a contului Dumneavoastră pe platforma online OfficeMax si retinerea transportului si a unei taxe de procesare comanda in cazul comenzilor nelivrate din cauze care tin de utilizator (adresa eronata, refuz de primire, refuz de ridicare de la locker (dupa caz)).

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa serviciile prezente pe omax.ro  și pentru orice activități sau acțiuni efectuate cu parola dumneavoastră.

Sunteți de acord să nu vă dezvăluiți parola către nicio terță parte. Trebuie să ne anunțați imediat ce luați cunoștință de orice încălcare a securității sau de utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Nu puteți utiliza ca nume de utilizator numele unei alte persoane sau entități, care nu va este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau o marcă comercială care face obiectul oricăror drepturi ale unei alte persoane sau entități, altele decât dumneavoastră, fără o autorizație corespunzătoare.

Va rugam sa nu utilizati date indescifrabile sau sau un nume care este în alt mod ofensator, vulgar sau obscen. In acest caz, conturile de utilizatori noi care nu pot fi atribuite unei persoane vor fi anulate de monitorizarea interna a magazinului online.

Politica privind drepturile de autor

Proprietatea intelectuală

Întregul continut al OfficeMax (inclusiv poze, texte, elemente de design si personalizare, fisiere media etc.), caracteristicile și funcționalitatea acestuia sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Companiei si a furnizorilor sai si este protejat de legea privind drepturile de autor, mărci comerciale și alte legi aplicabile.
Mărcile noastre comerciale și prezentarea comercială nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al Companiei.

Încălcarea proprietății intelectuale

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem la orice reclamație conform căreia Conținutul postat pe platforma online OfficeMax încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale oricărei persoane.

Dacă sunteți un proprietar al drepturilor de autor sau sunteți autorizat în numele unuia dintre aceștia și considerați că lucrarea protejată a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor care are loc prin intermediul platformei online OfficeMax, trebuie să trimiteți notificarea Dumneavoastră în scris în la adresa de email reclamatii@officemax.ro și să includeți în notificarea Dumneavoastră o descriere detaliată a presupusei încălcări.

In cazul in care ați declarat în mod eronat că orice Conținut încalcă drepturile dumneavoastră de autor puteți fi tras la răspundere pentru daune, prejudicii (inclusiv costuri și onorarii de avocați).

Notificarea pentru reclamații privind încălcarea drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare, furnizând în scris următoarele informații:

 • O semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele titularului dreptului de autor.
 • O descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor despre care susțineți că a fost încălcată, inclusiv URL-ul (adică adresa paginii web) a locației în care există lucrarea protejată prin drepturi de autor sau o copie a lucrării protejate prin drepturi de autor.
 • Identificarea URL-ului sau a altei locații specifice de pe Serviciu în care se află materialul despre care susțineți că este încălcat.
 • Adresa dumneavoastră, numărul de telefon și adresa de e-mail
 • O declarație din partea dumneavoastră că aveți convingerea de bună credință că utilizarea în litigiu nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege.
 • O declarație din partea dumneavoastră că informațiile de mai sus din notificarea dumneavoastră sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

La primirea unei notificări care contine datele solicitate in acest sens, Compania va lua orice măsură, la discreția sa, pe care o consideră adecvată, inclusiv eliminarea conținutului contestat din platforma online omax.ro.

Plasarea comenzilor pentru produse

Prin plasarea unei comenzi pentru produse prin intermediul platformei online OfficeMax, garantați că sunteți capabil din punct de vedere legal să încheiați contracte obligatorii pentru entitatea pe care comandati (firma sau persoana).

Comanda plasata online reprezinta un contract intre parti.

Informații despre dumneavoastră

Dacă doriți să plasați o comandă pentru produsele disponibile pe platforma online OfficeMax, vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru comanda dumneavoastră, inclusiv, fără a se limita la, numele dumneavoastră, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul cardului dumneavoastră de credit, data de expirare a cardului dumneavoastră de credit, adresa de facturare și informațiile de expediere.

Declarați și garantați că:

(i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card de credit sau de debit sau orice altă metodă de plată în legătură cu orice comandă; și că

(ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Prin trimiterea acestor informații, ne acordați dreptul de a furniza aceste informații unor terțe părți care procesează plățile în scopul facilitării finalizării comenzii dumneavoastră, precum și curierilor în scopul livrării comenzii dumneavoastră sau altor parti terte impuse de legislatia romana si europeana, dupa caz.

Confirmarea comenzii

În momentul transmiterii unei comenzi, sistemul emite o confirmare a faptului ca această comandă a fost înregistrată in sistem.

Pentru confirmarea disponibilității produselor din comanda înregistrată și a termenului de livrare a acestora, veți primi telefonic sau prin email toate informațiile, moment din care se consideră comanda confirmată.

Anularea comenzii

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comanda dumneavoastră în orice moment din anumite motive, inclusiv, dar fără a se limita la:

 • Disponibilitatea produselor
 • Erori în descrierea sau prețurile produselor (cataloage si feeduri automate)
 • Erori în comanda dumneavoastră
 • Neincasarea contravalorii integrale a comenzii, costurilor de transport, dupa caz
 • Identificarea unui risc de retur/ nereceptionare colet ridicat
 • Verificare beneficiar, sanctiuni

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comanda dumneavoastră în cazul în care se suspectează o fraudă sau o tranzacție neautorizată sau ilegală.

Drepturile dumneavoastră de anulare a comenzii

Produsele pe care le achiziționați pot fi returnate sau rambursate numai în conformitate cu prevederile legale în vigoare si Politica de Retur prezenta pe https://.omax.ro.

Dreptul de retragere al consumatorului

Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, în conformitate cu art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014.

Sunt exceptări de la dreptul de retragere, următoarele situații, în conformitate cu art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014:

1) contractele de servicii, după prestarea integrală a serviciilor şi, în cazul în care contractul dă naştere unei obligaţii de plată pentru consumator, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul de retragere după executarea integrală a contractului de către profesionist;

2) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

3) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

4) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

5) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

6) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

7) contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare;

8) furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

9) furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

10) contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;

11) contractele de furnizare de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă executarea a început şi, în cazul în care contractul dă naştere unei obligaţii de plată pentru consumator, în condiţiile în care:

(i) consumatorul şi-a dat acordul prealabil expres pentru începerea executării în cursul perioadei de retragere;

(ii) consumatorul a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul de retragere în consecinţă;

(iii) profesionistul a furnizat confirmarea încheierii contractului, în conformitate cu art. 7 alin. (2) sau cu art. 8 alin. (7).

Consulatati si politica de retur de pe site.

Garanția produselor acordată consumatorilor

Se aplică prevederile legale în vigoare, respectiv O.U.G. nr. 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

Consumabilele nu beneficiază de garanție comerciala decat daca se precizeaza in mod expres in confirmarea de comanda.

Echipamentele sunt insotite automat de garantia producator conform localizarii/ regionalizarii pentru Romania asa cum este setup-ul producator disponibil in resurse publice.

Disponibilitate, erori și inexactități

Ne actualizăm în mod constant ofertele noastre de produse de pe platforma online OfficeMax. Produsele disponibile pe platforma online OfficeMax pot avea un preț eronat, pot fi descrise inexact sau nu sunt disponibile, iar noi putem înregistra întârzieri în actualizarea informațiilor referitoare la Produsele noastre pe platforma online OfficeMax și în publicitatea noastră pe alte site-uri web.

Nu putem garanta și nu garantăm acuratețea sau caracterul complet al niciunei informații, inclusiv prețurile, imaginile produselor, specificațiile, disponibilitatea și serviciile. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a actualiza informațiile și de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile în orice moment și fără notificare prealabilă.

Imaginile produselor sunt prezentate cu titlu informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot diferi în anumite moduri (culoare, aspect etc). Specificațiile tehnice, preturile afișate și stocurile nu constituie obligație contractuala, putând fi modificate fără o înștiințare prealabilă.

Produsele sunt actualizate automat (cataloage de produse cu caractarestici postate de producatori, de exemplu icecat.biz, liste de distributie) sau manual.

Pe tot acest parcurs este posibila eroarea automata sau manuala.

Suntem disponibili pentru confirmare si verificare 5 zile din 7, de la 9:00 la 17:00 la shop@officemax.ro astfel incat sa aveti cea mai buna experienta de cumparare.

 

Transferul dreptului de proprietate

Transferul asupra proprietății bunurilor comandate va avea loc doar în momentul si sub conditia achitării integrale a produselor comandate. Orice revânzare a bunurilor de către Dumneavoastră care survine inaintea achitarii pretului datorata catre Office Max este nulă.

 

Politica de prețuri

Toate informatiile oferite de Office Max folosite pentru descrierea produselor, caracterisitici si greutate, a preturilor, a stocurilor per produs si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/link-uri catre alte site-uri, etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Office Max, acestea fiind cu titlu de prezentare. Office Max poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.


Preturile afișate includ TVA.

Prețurile cotate pot fi revizuite de către Office Max după acceptarea unei comenzi în cazul în care intervine orice eveniment care afectează livrarea, cauzat de acțiuni guvernamentale, variații ale taxelor vamale, taxelor de mediu, ambalaj, acumulatori, taxe de transport/ combustibili majorate, costuri de schimb valutar mai mari decat variatia medie a ultimului an calendaristic și orice alt aspect care nu poate fi controlat sau anticipat in mod rezonabil de catre Office Max. În acest caz, veți avea dreptul de a anula comanda. Nu vom adauga costuri necunoscute in contul Dvs.

Plăți

Plata poate fi efectuată prin diverse metode de plată pe care le avem la dispoziție, cum ar fi cardurile Visa, MasterCard, metodele de plată online (shopify payments, de exemplu) sau, pentru clientii cu contract, prin plata la termen.

In cazul platilor online cu cardul, Office Max nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Cardurile de plată (carduri de credit sau carduri de debit) fac obiectul verificărilor de validare și al autorizării de către emitentul cardului dumneavoastră. În cazul în care nu primim autorizația necesară, nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere sau nelivrare a comenzii dumneavoastră.

 

Promoții

Orice promoții puse la dispoziție prin intermediul platformei online OfficeMax pot fi guvernate de reguli care sunt separate de acești Termeni.

Dacă participați la orice Promoții, vă rugăm să consultați regulile aplicabile, precum și politica noastră de confidențialitate. În cazul în care regulile unei Promoții intră în conflict cu acești Termeni, se vor aplica regulile Promoției.

 

Feedback-ul dumneavoastră către noi

Prin utilizarea https://.omax.ro confirmati ca cedati drepturile, titlurile și interesele în orice feedback pe care îl furnizați Companiei (la secțiunea Recenzii sau în orice alt mod). Dacă, din orice motiv, o astfel de cesiune este ineficientă, sunteți de acord să acordați Companiei un drept și o licență neexclusivă, perpetuă, irevocabilă, fără redevențe, la nivel mondial, de a utiliza, reproduce, dezvălui, sublicenția, distribui, modifica și exploata aceste feedback-uri fără restricții.

 

Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de către Companie.

Omax nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unor terțe părți. De asemenea, recunoașteți și sunteți de acord că Omax nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în conținutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Terminare

Omax va putea proceda la denuntarea unilaterala a contractului si la anularea automata a comenzii efectuate de Client, chiar si fara o notificare prelabila adresata Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
• activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura pentru Omax;
• pentru alte motive obiective;
• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
• invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Omax, in cazul platii online.

La încetarea contractului, dreptul dumneavoastră de a utiliza platforma online OfficeMax va înceta imediat. Dacă doriți să vă închideți contul, puteți pur și simplu să încetați să mai utilizați platforma online OfficeMax.

Limitarea răspunderii

Fără a aduce atingere oricăror daune pe care le puteți suferi, întreaga răspundere a Companiei și a oricăruia dintre furnizorii săi în temeiul oricărei prevederi a acestor Termeni și Conditii, remediul Dumneavoastră exclusiv pentru toate cele de mai sus se limitează la suma plătită efectiv de Dumneavoastră prin intermediul platformei online OfficeMax.

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, în niciun caz Omax sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru daune speciale, accidentale, directe sau indirecte de orice fel (inclusiv, dar fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, pierderi de date sau alte informații, pentru întreruperea activității, pentru vătămări corporale, pierderea intimității care rezultă din sau sunt legate în vreun fel de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul, software-ul terților și/sau hardware-ul terților utilizat cu Serviciul, sau în legătură cu orice prevedere a acestor Termeni si Conditii), chiar dacă Societatea sau orice furnizor a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune și chiar dacă remediul nu își atinge scopul esențial.

Așa cum sunt” și „În măsura în care sunt disponibile

Produsele vă sunt furnizate „așa cum sunt” și „în măsura în care sunt disponibile”. Compania, în numele său și în numele afiliaților săi și al licențiatorilor și furnizorilor de servicii ai acestora, renunță în mod expres la toate garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare, precum și la garanțiile care pot apărea în urma unei tranzacții, a unei performanțe, a unei utilizări sau a unei practici comerciale. Fără a se limita la cele de mai sus, Compania nu oferă nicio garanție sau angajament și nu face nicio declarație de niciun fel că produsele vor îndeplini cerințele dumneavoastră, vor obține rezultatele dorite, vor fi compatibil sau vor funcționa cu orice alt software, aplicații, sisteme sau servicii, vor funcționa fără întrerupere, vor respecta standardele de performanță sau de fiabilitate sau va fi lipsit de erori sau că orice erori sau defecte pot fi sau vor fi corectate.

Excluderile și limitările prevăzute în această secțiune se vor aplica în cea mai mare măsură posibilă în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm sa parcurgeți Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezenții Termeni si Conditii - https://omax.ro/pages/gdpr

 

Folosirea cookie-urilor

Vă rugăm sa parcurgeți Politica de cookie-uri, care face parte din prezenții Termeni si Conditii - https://omax.ro/pages/politica-cookie.

 

Forța majoră si cazul fortuit

Forţa majoră este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevăzut şi nici împiedicat de către cel care ar fi fost chemat să răspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs. 

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligata/obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.


Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata /exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul durează mai mult de 20 de zile si o/il impiedica sa o duca la bun sfarsit.


Daca in termen de 30 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Legea aplicabilă

Legile aplicabile din România de la sediul fiscal OFFICE MAX SRL din Sector 1, Bucuresti, Str. Ocna Sibiului 50-58, Casa A10, Bucuresti 1 guvernează acești Termeni și utilizarea platformei online Office Max de către Dumneavoastră.

 

Soluționarea litigiilor
În cazul în care aveți orice îngrijorare sau dispută cu privire la platforma online OfficeMax, sunteți de acord să încercați mai întâi să rezolvați disputa în mod informal, contactând Office Max Srl.
Adresa de e-mail pentru reclamatii: reclamatii@officemax.ro

Separabilitate și renunțare

Separabilitate

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată inaplicabilă sau invalidă, respectiva prevedere va fi modificată și interpretată pentru a îndeplini obiectivele respectivei prevederi în cea mai mare măsură posibilă în conformitate cu legea aplicabilă, iar celelalte prevederi vor continua să fie în vigoare.

Renunțare

Cu excepția cazului în care se prevede în prezentul document, neexercitarea unui drept sau neexecutarea unei obligații în conformitate cu acești Termeni nu va afecta capacitatea unei părți de a exercita un astfel de drept sau de a solicita o astfel de performanță în orice moment ulterior și nici renunțarea la o încălcare nu va constitui o renunțare la orice încălcare ulterioară.

Modificări ale acestor termeni și condiții

Office Max isi rezervă dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. De asemenea, Office Max isi rezervă dreptul de a aduce orice fel de modificari site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificarea prealabila a Membrului sau Clientului.

Termenii revizuiți vor conține data la care au fost modificați.

Continuând să accesați sau să utilizați platforma online OfficeMax după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să vă supuneți termenilor revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, în totalitate sau parțial, aveti dreptul să nu mai utilizați site-ul web și platforma online OfficeMax.

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni și condiții, ne puteți contacta in scris:

 • Prin corespondenta la adresa de corespondenta disponibila in sectiunea https://omax.ro/pages/contact
 • Trimițându-ne un e-mail: shop@officemax.ro

 Preferam corespondenta scrisa pentru a avea trasabilitatea solicitarii Dvs. si raspunsului primit de la echipa noastra.