Cashback

Bine ați venit în universul nostru OfficeMax, unde cumpărăturile devin și mai avantajoase cu programul nostru Cashback!

Ce este Cashback OfficeMax? Cu fiecare comandă plasată în magazinul nostru online pentru birotică, telefoane, tablete, sisteme PC, imprimante, papetărie, consumabile de birou, servicii de imprimare și papetărie, veți acumula puncte de loialitate. Aceste puncte pot fi ulterior transformate în reduceri semnificative la achizițiile viitoare.

Cum funcționează? Procesul este simplu și plin de beneficii! Fiecare comandă plasată vă aduce puncte, iar odată ce ați acumulat un număr suficient, le puteți folosi pentru a obține reduceri excelente. Cu cât cumpărați mai mult, cu atât economisiți mai mult!

De ce să participați?

Economisiți bani: Cu fiecare comandă, beneficiați de reduceri ulterioare.

Flexibilitate: Punctele acumulate sunt flexibile și pot fi folosite la achizițiile viitoare.

Oferte exclusive: Aveți acces la oferte speciale și promoții rezervate membrilor noștri Cashback.

Cum puteți începe?

  1. Plasați o comandă: Explorați gama noastră diversificată și plasați comenzi pentru echipamente de birou sau alte produse de care aveți nevoie.
  2. Colectați puncte: Cu fiecare comandă, acumulați puncte Cashback în contul dumneavoastră.
  3. Economisiți la următoarea achiziție: Utilizați punctele acumulate pentru a obține reduceri semnificative la următoarea comandă.
Notă: Cu cât cumpărați mai mult, cu atât cresc mai rapid punctele de loialitate, oferindu-vă mai multe oportunități de economisire.

    Nu ratați această oportunitate pentru cumpărături inteligente și avantajoase! Plasați comanda acum și începeți să economisiți cu Cashback Office Max!

    Pentru întrebări sau clarificări, suntem aici pentru dumneavoastră la sales@officemax.ro sau la numărul de telefon +40 21 529 88 55.

     Vă mulțumim că ați ales OfficeMax!